Podpořte prosím Lepší oči pro Noe – sbírka na nové kamery pro přenosový vůz

Přesah

s divadlem Studio DVA

Publicistika

Premiéra: 27.5.2024

Výroba: 2024

Dnešní díl bude patřit především divadlu. Vezmeme vás do zákulisí jednoho z nejúspěšnějších divadel v ČR, které, na rozdíl od mnoha jiných českých divadel, úspěšně prosperuje už víc jak 20 let bez závislosti na cizí finanční podpoře. Jmenuje se Studio DVA a posledních 10 let sídlí a hraje v Paláci Fénix na Václavském náměstí v Praze v bývalém kině Blaník.

Úvodní reportáž věnujeme nejnovější inscenaci Studia DVA, představení JUDY, o ikoně světového showbusinessu, fenomenální zpěvačce a filmové hvězdě Judy Garland s Monikou Absolonovou v titulní roli. 


V čem je divadlo Studia DVA jiné, na čem staví svůj marketing, co všechno nabízí svým návštěvníkům? Další reportáž s ředitelem marketingu a PR Tomášem Přenosilem. 

Hlavním hostem květnového Přesahu bude producent a zakladatel Studia DVA Michal Hrubý, který, jak sám říká, si svoje divadlo vysnil.


Filmová rubrika s Lukášem Jirsou představí nový film anglického režiséra Kena Loache Starý dub a také se vrátíme k právě skončenému festivalu v Cannes, kde ekumenická porota oslavila 50 let své existence.

Publicistika

Premiéra: 27.5.2024

Výroba: 2024